Organisatie

 

Vedias, Groenhorst Barneveld, Cursuscentrum Dierverzorging organiseren de verkiezing Paraveterinair van het Jaar. Een verkiezing om het mooie beroep van de Paraveterinair dierenartsassistent te promoten en om de waardering voor het beroep uit te spreken.

 


 

Vedias

Vedias

Vedias is de landelijke beroepsvereniging voor dierenartsassistenten en streeft ernaar om de vakkennis en kwaliteit van het vak hoog te houden. Naast professionalisering, is plezier in het werk een must.

Een verkiezing zet de paraveterinair in het zonnetje en sluit mooi aan bij het initiatief van de Nationale Dierenartsassistentendag, om de waardering voor het beroep uit te spreken. Als jurylid zullen we enthousiast mee beoordelen voor dé Paraveterinair van het Jaar!

Wil je meer weten? Kijk dan op www.vedias.nl.

 


 

Cursuscentrum-dierverzorging

Cursuscentrum Dierverzorging

Cursuscentrum Dierverzorging is de marktleider in Nederland op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en cursussen voor volwassenen. Wij zijn wij al meer dan 30 jaar het kenniscentrum voor professionals en hobbyisten.

Alles over dierverzorging leer je in Barneveld!

Wil je meer weten? Kijk dan op www.cursuscentrum.nl.

 


 

Groenhorst-Barneveld

Groenhorst Barneveld

Met ruim 2.000 dieren op ons terrein en unieke praktijkfaciliteiten is Groenhorst Barneveld de toonaangevende opleider in dierverzorging van Nederland. Uit heel Nederland kiezen leerlingen voor onze school vanwege onze goede reputatie in de arbeidsmarkt. Al zes jaar op rij zijn wij verkozen tot beste groene mbo van Nederland.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.groenhorstbarneveld.nl.